kabbs - Nært innlegg..

Nært innlegg..

Blogg // K o m m e n t a r e r (12) // ©

Hei Bloggen.

jeg prøver å holde oppe en positiv fasade av meg selv som person.Jeg har ikke alltid vært som dette. Jeg har, selvom du ikke skulle tro det nå,Vært igjennom noe veldig vanskelig også. Alle mennesker har små-problemer i blandt.Jeg klagde som alle andre over disse små "bagatellene" helt til jeg havnet oppi noe mye værre selv.jeg har bestemt meg for å være åpen om dette nå for første gang sånn ordentlig.

Jeg har nemlig hatt anoreksia. Denne grusomme sykdommen hadde jeg i nesten to år.Jeg hadde så dårlig selvtillit, at jeg var sikker på at nå, nå hadde jeg virkelig nådd bunnen.jeg hadde null motivasjon i hverdagen, og slet meg gjennom hver dag.
Så begynte virkningen av at jeg sluttet å spise.  jeg ble fort sliten, dagene virket som år, og jeg hadde null energi i slutten av uken. Helgen ble bruk på å sove og slappe av.

jeg kunne gå lenger enn en uke uten mat, uten problemer. Jeg tenkte ikke over konsekvensene i starten, og jeg styrte inntakningen av mat selv. men etterhvert ble det et rent helvete med mat. jeg ble kvalm av å se mat i det hele tatt, og tanken på å spise det gjorde meg syk.

Ingen merket problemet iogmed jeg var svært god til å skjule det. Jeg gav foreksempel maten min til hunden, eller kastet den i søpla på veien til skolen. Jeg var en mestet i å skjule problemet mitt.

Etterhvert begynte de fleste å merke både på skolen og hjemme at jeg hadde gått ned nokså mange kilo. Jeg, som hadde noe som kalles vrangbilder i hodet, så jo ikke dette selv såklart. Skikkelsen jeg så i speilet var stor, feit , ekkel og stygg. et sånnt hat skulle man ikke tro noen kunne ha til seg selv. Det var ikke lenger glade, sunne Kristiane Julie som var å se i speilet. Det var en helt annen person.

jeg gikk fra normale 45 kg til 34,5-36 på null komma niks. Det var da det begynte å bli farlig.  Endelig så mamma at jeg faktisk var blitt syk. Jeg ble i starten sint og lei meg, mest sin på meg selv, for at jeg ikke skjulte det bedre. Noe som var relativt vanskelig når jeg braste ned i vekt...

Jeg begynte å snakke med helsesøster og venner. jeg slapp ikke mamma inn med det første. Og jeg angrer på at jeg lot det gå så langt i dag. 

I dag er jeg helt frisk, og sliter ikke lenger med hverken selvtillit eller vekt. Jeg har akseptert meg selv som jeg er, og driter i hva andre mener om meg!
Det var langt å gå,men jeg greide det med hjelp fra andre.
Dette var et ganske nært innlegg, men det var godt å få det ut.
beklager at jeg ikke er så detaljert, men jeg orker ikke komme inn på det nå.
Svarer på spørmsål om dere har noen


Kristiane.<3 


  12 kommentarer på "Nært innlegg.."

Når var dette :(?
18.okt.2011, 22:20
vet veldig godt hva du går igjennom
18.okt.2011, 22:23
Kabbs
Dette var vell halve sjette, hele sjuende og halve åttende om ikke jeg tar feil.
18.okt.2011, 22:24
Victoria Øverland<3
Sykt tøfft av deg å skrive om dette! Uff, det virker virkelig grusomt å ha anoreksia. Så glad for at jeg aldri har hatt sånne problemer <3
18.okt.2011, 22:54
Kabbs
Tusen takk søti! Ja, unner virkelig ingen. Den sykdommen... Den setter så alt for dype spor i en person... <33
18.okt.2011, 23:14
Kjersti (:
Kristiane, du er kjempe tøff som skriver om detta her, husker veldig godt da du fortalte meg det for snart 2 år siden. Veldig tøft av deg! Støtter deg på alle mulige måter :)<3
18.okt.2011, 23:43
Kabbs
Tusen takk jentami, betyr utrolig mye! <3
19.okt.2011, 10:46
Emilie :-)
Uff da! Har hørt at du har fortalt meg om det, og det kan ikke ha vært noe lett for deg! Støtter deg uannsett hva, bare å snakke med meg :) loveyou
19.okt.2011, 17:27
Julie Mähler
Gullet, du vet at jeg elsker deg og støtter deg opp gjennom hva som helst! Du er virkelig den beste vennen man kan ha, og jeg kjenner virkelig ingen som er så perfekt og bra slik som du er!

Verdens beste er du, jeg er så stolt over det mennesket du er, du er beundringsverdig, virkelig!

-Julie<3
19.okt.2011, 19:11
URL: http://juliemahlr.blogg.no
Kabbs
Tusen takk Emilie! Loveutoo <3

Julie... vet ikke hva jeg skal si jeg. du er min aller beste veninne,vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg! du er så herlig. Blir helt rørt når jeg ser hva du skriver... Utrolig glad i deg, wifey for lifey <3
19.okt.2011, 19:40
Tuva
uff, bra du ikke har det lengre da! .. husker det godt at du ble så tynn! Veldig sterkt at du har skrevet det, det betyr at du er veldig sterk person!

love and kisses, tuva<3
20.okt.2011, 17:01
kabbs
Tuva: Tusen takk Tuva,du er herlig <3 loveu
22.okt.2011, 15:21
URL: http://kabbs.blogg.no/

Skriv en kommentar til dette innlegget:


//navn
//e-post
//URL
din kommentar:


lagre?

dette designet er laget av mne.blogg.no ©


Hej! Jeg er ei jente på fjorten år, har hatt blogg før og prøver meg igjen. Jeg kommer til å blogge om foto, min hverdag og litt random.
Kontakt meg på: kristiane97@live.no
Legg gjerne igjen en kommentar & enjoy! ♥
Image and video hosting by TinyPic

arkiv


Oktober 2011
September 2011

kategorier


Blogg


design:


Design er laget av mne © //
  • mne.blogg.no


  • hits